Анімаційний майданчик "Media Kids": знайомство з програмою Stop Motion Studio

Всі читачі знають, що Центральна бібліотека ім. Тургенєва є місцем тепла та затишку. Наші бібліотекарі завжди зігрівають теплими розмовами, запропонують найцікавіші книги та проведуть креативні заходи для маленьких читайликів.
Сьогодні, як почалася повномаштабне вторгнення росії проти України, ми як бібліотекарі не можемо повноцінно обслуговувати користувачів та дарувати емоції нашим користувачам.
Анімаційний майданчик "Media Kids" продовжує своє існування у прихистку для біженців в місті Полтава, де є чимало дітлахів, які із задоволенням хочуть навчитися створювати власні анімаційні мультфільми.

Змонтувати стильне відео з дня народження, чи просто додати ефекти і музику до власних роликів? Так, багато що можна зробити на смартфоні, але якщо хочеться більше, то варто згадати про спеціальні програми для обробки відео.
Є багато найпопулярніших відеоредаторів для створення власних анімаційних відео. Один із популярних є Stop Motion Studio - це популярна програма для створення відео на смартфоні.

Шлях мультиплікатора Олександр почав зі знайомства відеоредактора Stop motion Studio. Ознайомилися з інтерфейсом програми, зліпили рибу, навчилися додавати фотокадри, та використовували спеціальні відеоефекти та почали монтаж власного шедевра.

/Files/images/2022/4.07.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.