Анімаційний майданчик "Media Kids": знайомство з перекладною анімацією

З того часу, як почалось повномасштабне вторгнення Росії проти України, я змушена була покинути свою домівку та переїхати до іншого міста.
На разі, я перебуваю в одному з місць Полтави, де гостинно надали притулок переселенцям, серед яких чимало дітей.
У прихистку, я познайомилася з чудовими життєрадісними хлопчиками 9- річним Олександром та 5- річним Георгієм. Яких евакуювали із небезпечного району Харкова і вони опинилися тут.

На жаль через війну, я не можу повноцінно працювати, займатися улюбленою справою, спілкуватися й проводити заняття з дітьми на анімаційному майданчику "Media Kids". Навіть за сотні кілометрів від рідного дому та роботи, я продовжую розвивати юні таланти у цей нелегкий час.
Знайомство нових учасників проєкту анімаційний майданчик "Media Kids" почалося з обговорювання улюблених мультфільмів та мультяшних героїв, потім міркували над ідеєю анімаційної ілюстрації, вивчали основні методи покадрового фільмування.
Олександр та Георгій намалювали задній фон, персонажі робили спеціальної плоскої форми з пластиліну, при якій автор-аніматор створює відео за допомогою пересування окремих частин персонажа або інших елементів декорацій. Саме в цій техніці ми вирішили створити анімаційне відео.

Процес створення анімаційної ілюстрації– це не лише знайомство з мультиплікацією, але й хороша мульт-терапія, яка так необхідна дітям. Після заняття, я бачу, що серця цих дітей наповненні радістю, а очі щастям, і в мене вийшло відвернути їх від негативних думок про погане та налаштувати на позитив.
Діти щасливі і це головне!

/Files/images/2022/22.06.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.