Анімаційний майданчик "Media Kids": відеомонтаж першої сцени анімаційного мультфільму «Врятувати Вальдшнепа».

Змонтувати стильне відео з дня народження, чи просто додати ефекти і музику до власних роликів? Так, багато що можна зробити на смартфоні, але якщо хочеться більше, то варто згадати про спеціальні програми для обробки відео. Сьогодні учасники анімаційного майданчика "Media Kids" здійснювали монтаж анімаційного фільму у програму Sony Vegas Pro. Це – дуже популярна програма для створення відео.
Sony Vegas Pro поділяється на 4 області:
1) Основна область. Тут представленні різноманітні параметри, ефекти, титри та медіавікно, у якому завантажуватимуться всі файли. 2) Вікно перегляду. Дане вікно необхідне для відеомонтажу, тут йде перегляд того, що у нас вийшло на цей час.
3) Монтажна сфера. Саме тут і відбувається аудіо та відеомонтаж, яка складається з будь-якої кількості доріжок, які ми можемо обрізати, склеювати, накладати медіафайли один на одного, та багато іншого. 4) Область керування доріжками. Ця частина відповідає за керування доріжками та додавання до них ефектів.

Майбутні мультиплікатори ознайомившись з інтерфейсом програми, почали монтаж власного шедевра. Діти додавали фотокадри на комп'ютер, використовували спеціальні відеоефекти, переходи та фільтри для фото. Працювали на звуковій доріжці, де вставляли записані свої реплік та музику для власного анімаційного фільму.

/Files/images/2021/4_kvartal/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.