Композиція в натюрморті

Як і будь-який інший жанр фотографії, натюрморт неможливий без композиції. Більше того, натюрморт - саме той жанр, де композиція грає першорядну роль і вимагає пильної уваги з боку фотографа. У репортажному кадру можна багато пробачити, тому що треба зловити вдалий момент. Коли фотографуємо натюрморт, поблажливості від глядачів не слід чекати тому, що у нас є час на підготовку задуманого кадру. За допомогою композиції можна послідовно показати глядачеві все, що ви хотіли, створити настрій, передати ідею і навіть розповісти історію.

Створюючи сьогодні свої натюрморти ми хотіти передати новорічну феєрію, було зроблено безліч кадрів, ми підбирали і світло і деталі для композиції, навіть на годиннику підвели стрілки до дванадцятої, намагалися вкласти ідею, сюжет в фотографії.

Продовжили ми свою творчість вже на вулиці, коли відправилися на пошуки вдалих кадрів. Сонце сіло дуже швидко, а для фотографів світла завжди мало, зокрема тих випадків коли його дуже багато))) (жарт). Завдяки ліхтарику, який ми використовували у наших натюрмортах ми створили сюжетні фото.

Сьогодні освоїли головне правило, що треба завжди пам’ятати про те, що своїми фото ви хочете донести до глядача!

Фото в Інстаграм @artlab.kh


Галерея "Натюрморт"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.